Загубити себе

Ми завжди щось шукаємо, щось знаходимо та щось втрачаємо. Найстрашніше в цих пошуках загубити себе, загубити під час пошуків власного ідеалу. 
Ідеал. Яким він є ? І для чого взагалі всі ми шукаємо ідеали ? Це слово,що складається всього з п*яти літер вже давним – давно править світом. Ідеал краси, стосунків, життя,побуту, тощо. Все, що ми маємо, ми намагаємося підвести під певну лінію,возвисити до максимально високого рівня. Намагаємося змінювати поведінку близьких, не боячись втратити їх взагалі.
В погоні за ідеалами ми розбиваємо безліч сердець та десятки людських доль. Перетворюємося на бездушних істот , які керуються загальноприйнятими людськими мірками. Звичайно ж, кому зараз потрібне кохання ,якщо ми в першу ж чергу говоримо : «Шукаю високу, струнку, 90-60-90». А дівчата, які мріють про принца ?.. В кінцевому результаті більшість із них буде жити в омріяному будинку за кордоном, проте їх «принци» не засипатимуть їх пелюстками троянд та подарунками, а торгуватимуть ними, їхнім тілом…
Невже це все того варте ? Невже заради довгоногої красуні чи олігарха ви ладні пожертвувати собою ? Невже людське щастя попросту втратило свою цінність ? 

“Цінуйте ! Любіть ! Будьте з тими, кого любите ! Адже ідеал – це не те, що ми весь час шукаємо… Ідеал – всього – лиш слово, яке здатне зруйнувати ваше життя… “

Залишити коментар